19 aug. 2007

Rolig historia

Den här historien fick jag från min "gamle" vän Svarvaren. Vi har mailat till varandra sedan Bredbandsforumet. Den här historien tycker jag faktiskt är lite rolig.


RECEPTET!

Den unge nygifte mannen skulle från radion skriva av ett recept, men eftersom han inte var kunnig i att sköta radion fick han in två stationer på samma gång. Den ena hade recept på mat och den andra hade husmorsgymnastik.

När hustrun kom hem från jobbet hittade hon följande i receptboken:

Höfterna fäst, tag en kopp vetemjöl på axeln. På tå häv och knäna böj, samt vispa i denna ställning i en halv tesked gräddmjölk tills ni känner er svag i knäna. Detta upprepas sex gånger. Andas därefter in en matsked bakpulver och ni känner att det spänner i lungorna.

Stå bredbent och pressa in två hårdkokta ägg genom munnen. Andas sakta ut och lägg smeten i handen. Tag en stekpanna, vrid kroppen något åt vänster tills ni står mitt framför satsbrädan. Lägg i en klick smör och tag sats. Låt plinten brynas i pannan och böj er bakåt så långt som möjligt. Finhacka elva mandlar medan ni gungar på ordentligt. Detta upprepas i omvänd ordning.

Giv akt! Lägg er raklång på golvet och rulla en äggula tills den kommer i kokning. Lyft pannan av elden efter tio minuter och släpp den mot tårna så att ni slappnar av ordentligt. Sätt högra handen på skärbrädan. Tag en köttyxa och slå till ordentligt över knogarna. Och ni kan göra detsamma med höfterna. Sätt er själv på spisen och puttra i fem minuter. Andas lugnt och försiktigt. När ni känner er färdig, samla ihop resterna och ställ i duschen. Om ni har gjort allt riktigt har ni all anledning att känna er nöjd med tillvaron.

8 aug. 2007

Vad de kan hitta på


Vad de kan hitta på!
Stoppa datorintresserade katter


För dem som har problem med att katten är alltför datorintresserad och ofta trampar omkring på tangentbordet, finns nu programmet Pawsense. Det körs hela tiden i bakgrunden och känner av hur tangenterna används och kan på så sätt upptäcka om det är en katt som försöker använda datorn. Programmet låser då tangenterna och spelar också upp ett ljud som ska skrämma iväg katten.

VSSKälla: Ny Teknik Skicka vidare
Vad de kan hitta på!

Själv tycker jag bara det är trevligt när Lizzie

lägger sig framför skärmen och vill kela.

Tangenterna trampar hon sällan på.I kväll har jag varit i gamla Linköping och dansat på utedansbanan.

Vilken härlig kväll. Många trevliga människor och vänner var där.

Vilken härlig underbar sommarkväll !

--------------------------------------------------------------------------------

5 aug. 2007

En grå liten fågel

Grå liten fågel !Inte ens en grå liten fågel

som sjunger på grönan kvist

det finns på den andra sidan

och det tycker jag nog blir trist

Inte ens en grå liten fågel

och aldrig en björk som står vit -

Men den vackraste dagen som sommaren ger

har det hänt att jag längtar dit.

Inte fick jag texten som jag ville , men jag fick ändå in en liten fågel, vackert så! Den här veckan har väl inte varit den allra bästa. Sonen har med min tillåtelse hyrt ut stugan till en god vän i 14 dagar och det känns lite konstigt.

En Trojan har dansat runt med mig på datorn , och det var ingen dans, som jag gillade..precis......

Bilen startade inte när mitt älskade barnbarn och jag skulle åka iväg för att äta och bada. Den står fortfarande stilla för min kära bilfixare glömde att komma igår men har lovat komma idag. (nu har jag fått den iordning)

Jag ska väl ändå inte klaga för jag har inte ont och värk och springer gör jag obehindrat!

Böcker har jag att läsa och en fin nymålad altan att sitta på !

Önskar er alla ett fint veckoslut!

Love you !

¤¤¤

Dikten har Nils Ferlin skrivit men det kunde ni väl redan :)