19 aug. 2007

Rolig historia

Den här historien fick jag från min "gamle" vän Svarvaren. Vi har mailat till varandra sedan Bredbandsforumet. Den här historien tycker jag faktiskt är lite rolig.


RECEPTET!

Den unge nygifte mannen skulle från radion skriva av ett recept, men eftersom han inte var kunnig i att sköta radion fick han in två stationer på samma gång. Den ena hade recept på mat och den andra hade husmorsgymnastik.

När hustrun kom hem från jobbet hittade hon följande i receptboken:

Höfterna fäst, tag en kopp vetemjöl på axeln. På tå häv och knäna böj, samt vispa i denna ställning i en halv tesked gräddmjölk tills ni känner er svag i knäna. Detta upprepas sex gånger. Andas därefter in en matsked bakpulver och ni känner att det spänner i lungorna.

Stå bredbent och pressa in två hårdkokta ägg genom munnen. Andas sakta ut och lägg smeten i handen. Tag en stekpanna, vrid kroppen något åt vänster tills ni står mitt framför satsbrädan. Lägg i en klick smör och tag sats. Låt plinten brynas i pannan och böj er bakåt så långt som möjligt. Finhacka elva mandlar medan ni gungar på ordentligt. Detta upprepas i omvänd ordning.

Giv akt! Lägg er raklång på golvet och rulla en äggula tills den kommer i kokning. Lyft pannan av elden efter tio minuter och släpp den mot tårna så att ni slappnar av ordentligt. Sätt högra handen på skärbrädan. Tag en köttyxa och slå till ordentligt över knogarna. Och ni kan göra detsamma med höfterna. Sätt er själv på spisen och puttra i fem minuter. Andas lugnt och försiktigt. När ni känner er färdig, samla ihop resterna och ställ i duschen. Om ni har gjort allt riktigt har ni all anledning att känna er nöjd med tillvaron.

7 kommentarer:

ANNA-LYS sa...

Skrattar så tårarna rinner :-D

(( kram ))

ANNA-LYS sa...

"Tjurfäkterska" nä manslukerska var det och inte i Spanien, utan på Hallandsåsen :-D

(( kram ))

ANNA-LYS sa...

... och själv dansar du fram över tangenterna ;-)

Ha en fin vecka!

Puss & Kram

ANNA-LYS sa...

... nog rätt ... ?!?

brigida sa...

Du är för ggooooooooooooo!
kraaaaaaaaaaaaaam

brigida sa...

Du är för gooooooooooo!
kraaam
bigga

ANNA-LYS sa...

Jaså ... du ogillar min kram-smek-lek -maskin?
Ja ja ... du har ju en riktig gubbe att kramas med ... men vi andra då? Var nu inte så egoistisk!

Fniss

(( kram ))